СПОРТЕН ЦЕНТЪР ИЗГРЕВ:

Спортен център „Изгрев" е модерен и многофункционален комплекс, изграден в Районен парк „Изгрев", в едноименния градски квартал в Бургас. Построен е върху УПИ -общинска собственост с площ 14 390 кв.м., като застроената площ е 451 кв.м., и РЗП - 704 кв.м. Комплексът е въведен  в експлоатация през месец май 2010 г.

В територията на Спортен комплекс „Изгрев" са изградени 3 футболни игрища, 3 тенис корта, игрище за баскетбол и волейбол, закрита площадка за тенис на маса, комбинирана детска площадка, фитнес на открито, игрище за петанка, обслужваща сграда с тренировъчни зали за бокс и други видове спорт. В центъра се извършва както спортно- тренировъчна дейност, така и се провеждат дейности за  обучение на любители. В обособения паркинг, който е изграден за удобство на спортуващите, има осигурени места за МПС на хора в неравностойно положение. Обслужващата сграда е изградена на два етажа. На партерния етаж са разположени: фоайе,   помещение за спортен инвентар, лекарски кабинет с манипулационна, санитарни  възли за посетители включително и  за хора в неравностойно положение. Спортен блок се състои  от зала за бокс и обща физическа подготовка и зала за комплексни тренировки, съблекални, санитарни възли, умивални, душови помещения и склад. На втория етаж се намират три административни помещения, санитарни възли, кафе- клуб със складово- подготвителни помещения и тераса.

В момента в Спортният център се упражняват следните видове спорт: футбол, тенис на корт, тенис на маса, ръгби, бокс, спортни танци, модерен балет, киокушинкай, йога и други видове спорт свързани с физическото възпитание на деца и подрастващи.

Работно време: от понеделник до неделя от: 08:00 часа до 22:00 часа

Телефон за резервация: 0884/ 285 825 

Галерия снимки:

    Rolex's Sunday watch is a symbol of replica fake watches unparalleled dignity. The oyster shell waterproof to fake uk a depth of 100 meters, the 36 mm case with 18ct Gold material to build, to represent truly respected status. The unique middle case is made of swiss watches solid metal.

    © 2013 ОП Спортни Имоти Община Бургас